Speltips LaLiga2: Villareal B vs Espanyol 9/10

Villareal B vs Espanyol LaLiga2

Villareal B vs Espanyol – Ett möte som ger klirr i kassan

Villareal B vs Espanyol spelas ikväll 21:00 i Estadio de la Ceramica i Villareal och det kommer visa sig ganska snabbt vem som kommer ha övertaget om matchen. LaLiga 2 är Seguenda Division i Spanien och har en del lag som spelat i högstaligan (Primera Division) under senaste åren.

Villareal B – Har aldrig spelat i Primera Division

Villareal B är inte vanliga Villareal som de flesta känner igen från La Liga. Utan det är Villareal B som är deras B lag. Det är stor skillnad från A laget. Villareal B befinner sig just nu på plats 14 i tabellen med endast 10 poäng efter 9 omgångar. De senaste matcherna har slutat 2 – 2 eller 1 – 1 och det har inte sett så lovande ut för laget i helhet. Fyra oavgjort och en vinst är vad vi har i protokollet de senaste fem matcherna.

Espanyol – En förlust de senaste fem matcherna

Espanyol har endast en förlust de senaste fem matcherna och den kom på bortaplan mot Tenerife som befinner sig på första platsen i tabellen. Espanyol befinner sig på andra plats i LaLiga2 med 20 inspelade poäng efter 9 omgångar. De flesta av Espnayol’s matcher har varit matcher som slutat över 2 mål. Det har varit upp emot 4 gjorda mål av Espanyol på de flesta av deras matcher. Därför tror vi att vi har hittat ett guldkorn som vi inte kan stå emot idag.

Villareal B vs Espanyol LaLiga2

Hur spelar vi på matchen idag?

Vi tror att matchen mellan Villareal B vs Espanyol kommer att sluta med att Espanyol vinner eller gör minst 1.5 mål till ett odds av 1.74 på Expekt. Vi tror alltså att Espanyol gör över 1.5 mål. Det är svårt att se att det inte skulle bli så.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.74
Villareal B - Espanyol
Spanien – La Liga 2
2023-10-09 21:00
Speltips: Espanyol över 1.5 mål
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.