Speltips Champions League: Feyenoord – Celtic 19/9

Feyenoord - Celtic - Champions League

Feyenoord – Celtic: Totaldominans från holländska Feyenoord som i sina senaste matcher vunnit stort

I den kommande Champions League gruppspels matchen mellan Feyenoord och Celtic står två lag mot varandra med olika form och målproduktion. Feyenoord, det holländska laget, har imponerat stort i sina senaste matcher och har vunnit med stora målskillnader. Med segrar på 6-1, 5-1 och 6-1 har de en imponerande målskillnad på 17-3. Det är tydligt att Feyenoord har en stark offensiv och att Celtic kommer att ha en tuff uppgift att hålla dem tätt bakåt.

Celtic hållit nollan – Men mot sämre motstånd

Celtic å sin sida har också visat bra form på senare tid och har lyckats hålla nollan i sina tre senaste matcher. Det är en imponerande prestation, men det är långt ifrån vad de kommer att möta i denna match mot Feyenoord. Feyenoord är det laget i Eredivisie som har gjort flest mål och har ett grymt offensivt spel. Det är därför inte förvånande om de lyckas göra minst två mål på hemmaplan mot Celtic.

Feyenoord - Celtic - Champions League

Värt att lägga på minnet

Det är viktigt att komma ihåg att även om Feyenoord har imponerat stort på senare tid, är det alltid viktigt att göra sin egen analys innan man lägger ett spel. Det är också viktigt att vara medveten om att spel innebär risk och att det inte finns några garantier för resultat. Men med Feyenoords imponerande form och offensiva styrka är det inte konstigt om de lyckas göra minst två mål i denna match.

Vad spelar vi denna match?

Sammanfattningsvis är Feyenoord det klart starkare laget i denna match mot Celtic. Med deras totaldominans och imponerande målproduktion på senare tid är de svåra att stoppa. Celtic har visserligen hållit nollan i sina senaste matcher, men det är en helt annan uppgift att möta Feyenoords offensiva kraft. Det är därför inte förvånande om Feyenoord lyckas göra minst två mål på hemmaplan mot Celtic. Kom ihåg att göra din egen analys innan du lägger ett spel och lycka till vid rygg!

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus
Speldetaljer
Odds: 1.50
Feyenoord - Celtic
Europa – Champions League
2023-09-19 21:00
Speltips: Feyenoord över 1.5 mål
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.