Speltips Champions League: Barcelona – Antwerp 19/9

Barcelona vs Antwerp - Champions League

Barcelona – Antwerp: Målglada formstarka Barcelona tar emot lilla Antwerp från Belgien

I den kommande matchen mellan Barcelona och Antwerp i dagens Champions League gruppspels match står två formstarka lag mot varandra. Barcelona, med sin imponerande målproduktion och starka form, tar emot Antwerp, en mindre känd klubb från Belgien. Trots att Antwerp också har visat bra form på senare tid, är Barcelona en helt annan motståndare att stå emot, särskilt när de spelar i sin egna hemstad.

Barcelona på hemmaplan

Barcelona har imponerat i sina senaste matcher och har övertygande segrar bakom sig. I deras senaste match besegrade de Real Betis med hela 5-0 på hemmaplan. Dessutom vann de borta mot Osasuna med 1-2 och visade en imponerande comeback när de vände 3-2 till 3-4 mot Villareal. Det är värt att nämna att Barcelona inte har förlorat på hemmaplan sedan den 20 maj i år, vilket visar på deras styrka och dominans när de spelar hemma. Camp Nou, som är Barcelonas hemmarena får just nu en omfattande renovering och ska moderniseras. Därför spelar man nu på Stadiu Olimpic för tillfället.

Fördelarna med detta speltips

En av anledningarna till Barcelonas framgångar är deras starka trupp. Med spelare som Robert Lewandowski, Joao Felix, Raphina och Joao Cancelo har laget visat storform hittills. Lewandowski, en av världens bästa målskyttar, har varit i enastående form och har varit en viktig bidragsgivare till Barcelonas målproduktion. Joao Felix och Raphina har också visat upp sin skicklighet och har bidragit med mål och assist. Dessutom har Joao Cancelo varit en nyckel till skapandet på sin högerkant.

Barcelona vs Antwerp - Champions League

En okänd klubb som imponerat

Antwerp å andra sidan är en relativt okänd klubb för många fotbollsfans. Men de har också visat bra form på senare tid och kommer att vara motiverade att utmana Barcelona. Trots detta är det svårt att se hur de kan stå emot Barcelonas offensiva kraft och hemmaplansfördel. Barcelona har ett starkt försvar och har visat att de kan göra mål i stora mängder. Det är därför inte förvånande om Barcelona vinner med en överlägsen seger i denna match.

Vad har vi för speltips?

Sammanfattningsvis är Barcelona det klart starkare laget i denna match mot Antwerp. Med sin imponerande målproduktion och formstyrka är de svåra att besegra, särskilt när de spelar på hemmaplan. Med spelare som Lewandowski, Joao Felix, Raphina och Joao Cancelo i sin trupp har de en imponerande offensiv kraft och en stabil defensiv. Antwerp kommer att ha en svår uppgift framför sig när de möter Barcelona, och det är inte förvånande om Barcelona vinner med en övertygande seger.

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus
Speldetaljer
Odds: 1.50
Barcelona - Antwerp
Europa – Champions League
2023-09-19 21:00
Speltips: Barcelona -1.5 Asian Handicap
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.