Speltips Champions League: Sevilla – Lens 20/9

Sevilla - Lens - Champions League

Efter noggrant övervägande och analys av de båda lagen har vi på STP kommit fram till att Champions League-matchen mellan Sevilla och Lens är den som har störst potential att ge utdelning. Vi har flera skäl till varför vi tror att detta är en match att hålla ett extra öga på.

Sevilla med flera avslut utan utdelning

För det första har Sevilla visat prov på en stark offensiv trots sina mindre imponerande resultat. Laget har varit skjutglatt och har i genomsnitt haft nästan 20 avslut per match de senaste tre matcherna. Trots detta har de inte fått den utdelning de förtjänar. Vi tror att det är en fråga om tid innan Sevilla börjar få in bollen och om de fortsätter att skapa så många målchanser som de har gjort på sistone kommer de sannolikt att få utdelning snart.

Vilka är Lens?

Å andra sidan har Lens haft en tuff start på säsongen. Trots att de imponerade förra säsongen och var bara en poäng ifrån att komma ikapp PSG i ligan, har deras form i år varit en besvikelse. Laget har endast tagit en poäng på sina fem senaste matcher och har ännu inte vunnit på bortaplan denna säsong. Detta innebär att de har en rejäl uppförsbacke att ta sig an i ligan och deras självförtroende kan vara på en låg nivå för tillfället.

Sevilla - Lens - Champions League

Flera faktorer bakom speltipset

En annan faktor som talar för Sevilla är att Lens har visat sig vara sårbara i försvaret. De har släppt in en hel del mål och det är inte osannolikt att de kommer att tillåta många skottmöjligheter för Sevilla. Med tanke på Sevillas offensiva kvaliteter och deras skjutglada spelstil kan detta resultera i att skottantalet drar iväg och att Sevilla får flera chanser att göra mål.

Hur spelar vi?

Sammanfattningsvis tror vi att matchen mellan Sevilla och Lens har potential att bli en målrik och underhållande match. Sevilla har visat att de kan skapa offensivt och det är bara en tidsfråga innan de börjar få utdelning. Å andra sidan har Lens haft en svag inledning på säsongen och deras försvarsspel har varit bristfälligt. Detta öppnar upp för möjligheter för Sevilla att skapa målchanser och ta ledningen i matchen. Vi rekommenderar att hålla ett extra öga på denna match och inte missa chansen att se Sevilla i aktion.

Det kommer vara 2 speltips som rekommenderas i detta inlägg

1 unit på över 4.5 skott på mål av Sevilla @1.53

1 unit på över 13.5 skott av Sevilla @1.70

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.53
Sevilla – Lens
Europa – Champions League
2023-09-20 21:00
Speltips: Sevilla över 4.5 skott på mål Sevilla över 13.5 skott
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.