Speltips fotboll: Trollhättan – Tvååker 26/6

Trollhättan - Tvååker Speltips match

Imorgon kl. 19.00 möts Trollhättan och Tvååker If i en spännande match i svenska division 1. Med 13 spelade matcher och 32 gjorda mål, ligger Trollhättan på en stark andra plats i tabellen med endast en match mindre spelad än ledande Lund. Tvååker har också spelat 13 matcher,

Trollhättan imponerar

Trollhättan har varit imponerande på hemmaplan med 9 vinster, 3 oavgjorda och endast 1 förlust. Å andra sidan har Tvååker haft det tufft på bortaplan med endast 5 vinster, 1 oavgjord och hela 7 förluster.

Men det är inte bara offensiven som är stark hos Trollhättan. Laget har också en stabil defensiv som endast har släppt in 8 mål på 13 matcher. Detta är den lägsta siffran i hela division 1 och visar på lagets förmåga att hålla tätt bakåt.

Tvååker läcker bakåt

Tvååker å andra sidan har haft problem med att hålla tätt bakåt och har släppt in 17 mål på 13 matcher. Detta är den fjärde högsta siffran i hela division 1 och visar på lagets sårbarhet i defensiven.

Trollhättan - Tvååker Speltips match

Med detta sagt tror jag att Trollhättan har en stor fördel inför matchen och jag rekommenderar att placera ditt spel på Trollhättan som vinnare. Du hittar fina odds på 1.53 hos Expekt.

Tack för att du valde Speltipsproffs.se som din källa för speltips. Vi är dedikerade till att ge dig de mest tillförlitliga och användbara tipsen för att hjälpa dig att lyckas med dina spel. Kom ihåg att spela ansvarsfullt och endast med pengar du har råd att förlora.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.53
Trollhättan - Tvååker
Sverige - Division 1
2023-06-26 19:00
Speltips: Trollhättan vinst
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.