Speltips: Torshavn – Streymur

Torshavn vs Streymur

Torshavn – Streymur

B36 Torshavn är tuffa att besegra

B36 Torshavn ligger för närvarande på tredje plats när de ser fram emot att ta emot sjätteplacerade Streymur. Hemmalaget är favoriter att vinna, men oddsen är inte särskilt fördelaktiga. Det är dock osannolikt att deras motståndare har några verkliga tankar på seger.

B36 Torshavn är i mycket bättre form än Streymur. Hemmalaget har loggat 10 vinster i sina senaste 14 matcher medan det resande laget har haft svårt att prestera. De har förlorat sex av sina senaste nio matcher, både hemma och borta. Det ser ut som ytterligare en förlust för dem här.

Hemmalaget har varit i en fantastisk form. B36 Torshavn har gjort två eller fler mål i sju av sina åtta senaste hemmamatcher.

Streymur kan ibland tappa sin form. De har släppt in i genomsnitt 2,4 mål i sina senaste sju matcher. Det kan vara anledningen till att de kommer att förlora.

B36 Torshavn har vunnit 14 av de senaste 15 matcherna mellan lagen. Detta kommer inte att ändras idag och en stor seger förväntas. Mitt speltips för denna match kommer att vara -1,75 asiatiska linjer och kan hittas till oddset 1,77 på Mr Green.

Sammanfattningsvis är B36 Torshavn favoriter att vinna mot Streymur, och det finns goda skäl till det. Genom att använda speltips från experter inom betting och välja rätt marknader att satsa på, kan man öka sina chanser att vinna på odds. Mr Green är ett av de ledande spelbolagen som erbjuder odds på fotbollsmatcher och har ett brett utbud av marknader att välja mellan..

  • Speltips: Torshavn -1.75
  • Odds: 1.77
  • Spelstopp: 16.00
  • Spelbolag: Hajper
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.