Speltips: Old G – Ancient Trive

Dota 2 - Level Up - Alliance - E-sport

På söndag den 25 juni klockan 15.00 har jag ett Speltips på en Dota 2-match mellan Old-G och Ancient Tribe.

Bolagen har utsett Old-G till favoriter med oddset 1,43, medan Ancient Tribe ligger på 2,7 gånger pengarna. Men enligt en noggrann analys av tidigare möten mellan lagen och deras prestationer på senare tid, borde det vara en 50/50-match.

Båda lagen ligger nära varandra i världsrankingen, på plats 70 respektive 65. Old-G har imponerat på sistone med flera vinster, medan Ancient Tribe har haft en lite ojämn formkurva. Men det är viktigt att komma ihåg att allt kan hända i en bäst av 3-match, och att en enda missad chans kan kosta laget segern. Och senast lagen möttes för två och en halv månad sedan vann Ancient Tribe enkelt med 2-0.

För att öka dina vinstchanser kan det vara värt att titta på alternativa spel. Ett intressant spelvärde kan vara att spela Ancient Tribe +9,5 kille på map ett till oddset 1,85x pengarna. Detta spel satt med god marginal i båda mapparna senast lagen möttes. Map ett slutade med en fördel på 29-13 till Ancient Tribe och map två med en fördel på 22-37 till Ancient Tribe.

Att göra sin egen analys och bedömning av matchen är viktigt för att hitta spelvärde och öka vinstchanserna. Så om du vill satsa på Dota 2-matchen mellan Old-G och Ancient Tribe, kan det vara en bra idé att titta närmare på handicap-spelet på map ett. Så, sammanfattningsvis, är det en spännande match att se fram emot. Glöm inte att göra din egen analys och bedömning av matchen innan du satsar pengar. Lycka till med ditt spel! Speltips: Ancient Tribe +9,5 kills map 1.

Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.