Speltips: Gremio – Coritiba

Gremio vs Coritiba

Gremio

Gremio har haft en medelmåttig start på säsongen, men laget har nu fått upp farten och registrerat fyra obesegrade resultat i de fem senaste matcherna. Detta har fått dem att klättra till en sjunde plats i tabellen. Coritiba å andra sidan har haft en hemsk start på säsongen och har fortsatt att prestera dåligt. De har en svit på tio matcher utan seger och ligger i botten av tabellen.

Gremio har vunnit tre av de fyra senaste mötena mot Coritiba, och deras senaste match slutade i en oavgjord 1-1. De har också en sex-match obesegrad svit mot Coritiba på hemmaarenan. Gremio har en obesegrad form på hemmaplan, med tre vinster och två oavgjorda i fem ligamatcher.

Coritiba

Coritiba har en hemsk form på bortaplan, med fyra förluster och en oavgjord i fem bortamatcher denna säsong. Dessa två lag har konsekvent registrerat matcher med över 2,5 mål sedan säsongens början, men Coritiba äger en svag offensiv linje och har inte gjort mål ens i en takt av en per match denna säsong. Därför förväntar vi oss att denna match kommer att ha färre än 2,5 mål.

Gremio har hållit nollan i två av sina fem hemmamatcher och vunnit med nollan mot Coritiba i fyra av de fem senaste h2h-matcherna på hemmaarenan. Vi förväntar oss därför inte att båda lagen kommer att göra mål i denna match.

Sammanfattningsvis rekommenderar vi att satsa på Gremio som vinnare med asian lines -1 till odds 1.81.

Speltips: Gremio -1 (Asian lines)

Odds: 1.81

Spelstopp: 2023-06-25 – 21:00 Svensk tid

Liga: Serie A – Brasilien

Spelbolag: Expekt – upp till 1 500 kr gratisspel

Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.