Speltips Laliga: Osasuna – Barcelona 3/9

Osasuna-Barcelona

Barcelona ingen förlust på 3 matcher

Barcelona är ett av de fyra lagen som inte har förlorat sedan säsongens början, men katalanerna har sju poäng. Girona och Atletico Madrid har också samma antal poäng, medan Real Madrid leder tabellen med nio poäng. På söndag kommer La Ligamästaren att vara borta mot Osasuna, som hittills har en poäng mindre på sitt konto. De kommande värdarna har inte vunnit på sin egen hemmaplan över Barcelona sedan 2012.

Ett övertag för bortalaget

Förra mästerskapssäsongen vann Barça båda matcherna mot Osasuna. Dock kom de sex poängen ganska svårt för katalanerna då resultatet var 1-0 på Camp Nou och 2-1 på El Sadar. Vinnarmålet för Barcelona i deras bortamatch kom fem minuter före slutet, och då lyckades den brasilianska landslagsspelaren Rafinha skriva in sig på målskyttelistan. Under sin debutsäsong med katalanerna gjorde anfallaren sju mål i La Liga, två i Copa del Rey och ett i Europa League.

Den här säsongen lyckades barca inte göra ett enda mål borta mot Getafe. I sitt besök hos Villarreal, å andra sidan, kom Barça upp i hela fyra mål. Detta hände i den senaste omgången, och slutresultatet av deras möte var 4-3. Innan segern, noterade Chavis mannar en ren 2-0-vinst över Cadiz. Barça lyckades dock göra båda sina mål sent då det första kom i den 82:a minuten och det andra i den fjärde tillagda tiden när Ferran Torres, som kom in som avbytare, nätade. I övrigt var det Pedri som var målskytt under ordinarie tid.

Osasuna mindre vila

På torsdagskvällen åkte Osasuna ut ur Conference League-turneringen efter att ha spelat 2-2 mot Brügge, i Belgien. ”De röda förlorade sitt första möte i Spanien med 1-2 och det kvalificerade Brügge för gruppspelet i Europas tredjedivisionsturnering. Jag förväntar mig att Osasunas spelare kommer att känna av trötthet från sin kamp i torsdags, och det kommer att påverka deras spel på söndag. Jag tror Barcelona vinner ännu en bortamatch ikväll på El Sadar. I deras enda hemmamatch hittills förlorade Osasuna med 0-2 mot Athletic Bilbao.

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus

Ta en titt på vår speltipssida för att ta del av fler analyser!

Speldetaljer
Odds: 1.71
Osasuna - Barcelona
Laliga
2023-09-03 21:00
Speltips: Barcelona -0.75
Stake: 2 units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.