Speltips La Liga: Atletico Madrid – Sevilla 3/9

Atleticomadrid-sevilla


Atletico Madrid startat på bästa sätt

Hittills är Atletico Madrid det lag som har lyckats bäst i säsongen 2023/24. På måndagen krossade Dushechians Rayo Vallecano med 7-0 på sin hemmaplan. Alvaro Morata gjorde två mål i den matchen, medan Antoine Griezmann, Memphis Depay, Molina, Angel Correa och Jorente också bidrog med var sitt mål. Detta var Atleticos andra raka match utan att släppa in ett mål, men den föregående matchen mot Betis slutade 0-0. I övrigt började Diego Simeones spelare säsongen med en 3-1-seger över Granada.

Atletico Madrid-Morata-Speltips-La Liga

Kan Sevilla ta poäng?

I den fjärde omgången tar Atletico Madrid emot Sevilla på Wanda Metropolitano. Sevilla är det enda laget i La Liga som ännu inte har några poäng på sitt konto. Sevilla förlorade i följd med 1-2 mot Valencia, 3-4 mot Alaves och 1-2 mot Girona. Mellan dessa tre förluster begick Sevilla ännu en och missade chansen att vinna UEFA Super Cup. De förlorade finalen mot Manchester City på straffar.

Övertygande seger förra säsongen

En av förra säsongens mest övertygande segrar för Atletico Madrid var just mot sin kommande motståndare. I början av mars körde huvudstadslaget över Sevilla med 6-1 på Wanda Metropolitano. Dushechians vann också borta på Ramon Sanchez Pishoan. Där släppte de inte in något mål och gjorde två mot andalusierna. För första gången sedan 2017/18 lyckades Atletico Madrid också vinna två gånger över sina motståndare under en säsong.

Klass avgör

Jag tror att med den prestation de visade på måndagen mot Rayo Vallecano kommer Diego Simeones spelare inte ha några problem att hantera Sevilla med lätthet också. Andalusierna tillbringade en lång tid i nedflyttningszonen förra säsongen, och det kommer tydligen att vara fallet nu också. Jag förväntar mig att besökarna fortfarande står med noll poäng i bagaget efter fjärde omgången. De har inte vunnit borta mot Atletico Madrid sedan 2008, när de lyckades vinna med knappa 1-0.

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus

Ta en titt på vår speltipssida för att ta del av fler analyser!

Speldetaljer
Odds: 1.92
Atletico Madrid - Sevilla
Spanien – La Liga
2023-09-03 18:30
Speltips: Atletico madrid -1 (asian lines)
Stake: 2 units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.