Speltips: Hammarby – Kalmar FF 16/7

Hammarby - Kalmar FF

Allsvenskan är i full gång och i den 15:e omgången möts Hammarby och Kalmar på Tele2 arena. Hammarby befinner sig för tillfället på en 10:e plats med en rad av 4 vinster, 1 oavgjord match och 1 förlust på hemmaplan. Formen har varit blandad under säsongen men på hemmaplan har den varit stabil. Senast tog Hammarby en viktig seger mot BP med ett sent mål vilket gav dem ytterligare 3 poäng till deras samling.

Viktiga poäng för båda lagen

Kalmar å andra sidan befinner sig på en 6:e plats med en rad av 2 vinster, 3 oavgjorda matcher och 2 förluster på bortaplan. Även deras form har varit upp och ner under säsongen med blandade resultat. Senast förlorade de med 0-4 när de gästade Elfsborg.

Historik mellan Hammarby och Kalmar FF

Historiskt sett har resultaten varit blandade mellan lagen och på de senaste 10 mötena har hela 35 mål gjorts med en målskillnad på 18-17 till Hammarbys fördel när Kalmar har besökt huvudstaden. De två senaste mötena har innehållit sanslösa 14 mål!

Vilka avbräck finns?

Med dessa faktorer i åtanke och med tanke på defensiva avbräck öppnar detta upp för ett riktigt fint värde i dagens speltips. Det kan bli en målrik match med flera mål åt båda hållen. Hammarby har en stark hemmaplan och kan dra fördel av detta, men Kalmar är också kapabla att spela bra och göra mål, så det kan bli en tuff match för båda lagen. Det blir spännande att se vilket lag som kommer att ta hem segern i denna match.

Comeon bonus banner stp
Speldetaljer
Odds: 1.88
Hammarby - Kalmar FF
Sverige - Allsvenskan
2023-07-16 15:00
Speltips: Båda Lagen Gör Mål
Stake: 2 av 5 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.