Speltips: Sandnes Ulf – Kristiansund

Norge KBK

Efter en trög start för seriefavoriterna Kristiansund så har draken vaknat till liv. De inledde med två raka förluster, 0-1 hemma mot Fredrikstad följdes upp med 4-0 i ändalykten borta mot Start.

Kristiansund

Nu har dom dock fått upp ångan och man känner igen dom. Fyra raka segrar är det nu. Kongsvinger hemma 4-0, Mjolndalen borta 3-1, Sogndal hemma 2-1 och senast Bryne hemma 3-1. Kristiansund är definitivt det bästa laget i OBOS-ligan i Norge.

Sandnes

Sandnes har spelat 1-1-1  på sina tre hemmamatcher. De var tursamma i sin vinst mot Skeid då bortalaget fick en man utvisad. Innan det var matchen jämn. Sandnes har en ung och orutinerad trupp medan Kristiansund har en erfaren trupp med rutin från Elitserien förra året.

Gästerna har toppspelare på denna nivå i bland annat Ulvestad, Kartum och Stokke.Dom två sistnämnda har gjort sju av lagets tio mål på sex matcher. Här räcker inte hemmalaget till men jag garderar mig med en livlina. Jag väljer att spela Kristiansund, pengarna tillbaka på oavgjort, till fina 1.53.

  • Speltips: Kristiansund (Pengarna tillbaka vid oavgjort).
  • Odds: 1.53
  • Spelstopp: 17.00
  • Spelbolag: Expekt
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.