TILL HAJPER

18+, Spela Ansvarsfullt | Läs fullständiga Regler & Villkor Här | Stödlinjen.se | Spelpaus.se

kommersiellt innehåll:

HAJPER ODDS BONUS

Vi på Speltipsproffs.se ger dig en Sport Bonus hos Hajper på upp till 500 kr i samband med din första insättning.

Så här gör du för att hämta din Betting Bonus:

  • Tryck på knappen “Till Hajper”
  • Tryck på “Bli Medlem” och välj storlek på insättning
  • Logga in med BankID, samtidigt som du gör insättning med Swish eller Trustly
  • Välj Sport Bonus och lägg ett spel med minsta Odds 1.80
  • Omsätt bonusen 6x för att inte gå miste om den.
TILL HAJPER

18+ | Spela ansvarsfullt | Läs fullständiga regler och villkor här | Stödlinjen.se | Spelpaus.se

Hajper sportbonus - regler och Villkor

Hajpers Oddsbonus: En bonus med endast 6x omsättningskrav för nya spelare

Om du letar efter en generös Oddsbonus med minimalt omsättningskrav, har Hajpers Oddsbonus det du söker. Med endast 6x omsättningskrav på insättningen, är denna kampanj något för dig.

För att ta del av denna förmånliga kampanj behöver du vara en ny spelare och göra en minsta insättning på 100 kr. Din insättning måste spelas för en gång med minst 1.80 i Odds. Du får 100% upp till 500 kr.

För att kunna begära uttag behöver det mottagna bonusbeloppet omsättas 6x med minsta Odds 1.80. Du har 60 dagar på dig att använda din bonus innan det förlorar sin giltighet.

Hajpers Oddsbonus erbjuder en fantastisk möjlighet för nya spelare att maximera sin spelupplevelse med minimala omsättningskrav. Missa inte chansen att dra nytta av denna förmånliga kampanj och öka dina vinstchanser redan idag.

Frågor & Svar om Hajper

Hajper Sport recension

Hajper är ett spelbolag som erbjuder en spännande spelupplevelse för sina användare. Med ett brett utbud av sportevenemang och casinospel, finns det något för alla typer av spelare. Hajper är känt för sin enkla och användarvänliga plattform, vilket gör det enkelt att navigera och hitta det man söker.

En av de förmåner som Hajper erbjuder är deras välkomstbonus. Just nu erbjuder de en 100% bonus upp till 500 kr för nya spelare. Det innebär att om du sätter in 500 kr på ditt konto, kommer du att få 500 kr extra att spela för. Detta ger dig en bra startkapital för ditt spelande.

När det gäller bonusvillkoren, är det viktigt att vara medveten om att det finns vissa krav som måste uppfyllas innan du kan ta ut bonusen och eventuella vinster som genererats från den. Först och främst har bonusen ett omsättningskrav på 6 gånger. Det betyder att du måste satsa bonusbeloppet sex gånger innan du kan ta ut det. Till exempel, om du får en bonus på 500 kr, måste du satsa totalt 3000 kr innan du kan ta ut bonusen och eventuella vinster.

För att uppfylla omsättningskravet, måste du även placera spel med ett minimum odds på 1.80. Detta innebär att dina spel måste ha odds på minst 1.80 för att räknas mot omsättningskravet. Det är viktigt att komma ihåg att inte alla spel räknas mot omsättningskravet, så det är bäst att läsa igenom bonusvillkoren noggrant för att vara säker på vilka spel som räknas.

Sammanfattningsvis erbjuder Hajper en generös välkomstbonus för nya spelare. Med en 100% bonus upp till 500 kr får du extra pengar att spela för. Dock finns det vissa bonusvillkor att ta hänsyn till, inklusive ett omsättningskrav på 6 gånger och ett minimum odds på 1.80. Det är alltid viktigt att läsa igenom bonusvillkoren noggrant innan du accepterar en bonus för att vara säker på att du förstår vad som krävs för att kunna ta ut bonusen och eventuella vinster.