Speltips UEFA: Aston Villa vs AZ Alkmaar 9/11

Aston Villa vs Az Alkmaar Conference League

Första mötet mellan Aston Villa vs AZ Alkmaar slutade med en imponerande seger för Aston Villa, där de vann med hela 4-1 på bortaplan. Detta gav dagens hemmalag en utmärkt utgångsposition för att fortsätta avancera i turneringen, halvvägs in i gruppspelet.

Aston Villa vs AZ Alkmaar – Europa Conference League

I det första mötet var det Aston Villa som dominerade matchen och hade full kontroll. John McGinn, Ollie Watkins, Youri Tielemans och Leon Bailey var de spelare som bidrog med varsitt mål och visade upp sin offensiva styrka. Det var en imponerande prestation från Aston Villa och de visade att de är ett lag att räkna med i turneringen.

AZ Alkmaar å andra sidan hade en tuff match och lyckades endast få med sig ett mål i förlusten. Det var den tidigare Häcken-anfallaren, Muhammed Sadiqi, som hamnade på målprotokollet för AZ. Trots förlusten var det en bra insats av Sadiqi och han visade prov på sin målfarlighet.

Aston Villa vs Az Alkmaar Europa Conference League

Inför matchen – Grupp E

Inför kvällens match kommer Aston Villa med en stark form och självförtroende. Laget leder Grupp E på målskillnad över Legia Warszawa, som har två mål färre gjorda. Med en imponerande målskillnad och en stark offensiv är Aston Villa definitivt favoriter inför mötet mot AZ.

Å andra sidan ligger AZ Alkmaar sist i gruppen, men de fick med sig tre poäng genom att vinna över Legia med uddamålet i den andra rundan. Det är dock osannolikt att AZ kommer att kunna få med sig några poäng från Villa Park ikväll. Aston Villa är ett starkt lag på hemmaplan och har visat upp en imponerande form i gruppspelet.

Det är viktigt att inte underskatta AZ Alkmaar i en bortamatch. Laget har varit obesegrat i sina senaste matcher förutom mot Zrinjski i september och West Ham i maj, och båda förlusterna var med uddamålet. Det visar att AZ kan vara farliga om de får spelet att stämma och Aston Villa bör vara på sin vakt.

Hur spelar vi?

Sammanfattningsvis är Aston Villa rättvisa favoriter inför kvällens möte mot AZ Alkmaar. Med en imponerande seger i det första mötet och en stark form i gruppspelet, förväntas Aston Villa ta en bekväm seger idag. Trots AZ:s tidigare seger mot Legia Warszawa, ser det ut som att Aston Villa kommer att dominera matchen och ta ytterligare tre poäng i turneringen.

Banner No Account Bet
Speldetaljer
Odds: 1.63
Aston Villa - Az Alkmaar
Europa Conference League
2023-11-09 21:00
Speltips: Aston Villa -1 Asian handicap
Stake: 2 Units
Status: Push
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.